BİZİ TAKİP EDİN
Üyeler 26 AĞUSTOS 2021 / 12:31

YÜKSELEN ZEKA YAYINEVİ

YÜKSELEN ZEKA YAYINEVİ

Yükselen Zeka Yayınevi, 2013 yılında Ankara’da kuruldu. İlk günden itibaren çocuklarda  dikkat, konuşma, motor, duygusal ve özbakım beceri basamaklarının geliştirilmesini hedefledik. 
Zeki olmayan çocuk yoktur, ihmal edilmiş dikkat vardır. Yayınlarımız çocuklarda uzun süreli dikkat becerisinin gelişmesine destek sunuyor. Bu sayede çocuklar daha dikkatli, daha başarılı ve daha mutlu bir eğitim hayatına kavuşuyorlar. Tüm çocukların öğrenebileceklerine ve başarılı olabileceklerine yürekten inanıyoruz.
Erken çocukluk telafisi olmayan çok kritik öneme sahip bir dönemdir.  Bu dönemde çocuklar ekranla değil akranla büyümelidir. 3T Canavarı (Telefon-Tablet-Televizyon) çocuklara zarar vermektedir. Ekran bağımlılığı çocuklarda dikkat eksikliği, dislektik ve otistik davranışların çoğalması, konuşmanın gecikmesi gibi olumsuz sonuçlar doğurmaktadır.
Yayınevimizin kutu oyunları ve eğitim setleri oyun tabanlı hazırlanmaktadır. Amacımız dijital bir çağda çocuk büyütmeye çalışan ebeveynlere destek olmak, onların çocuklarıyla birlikte faydalı ve neşeli zaman geçirmelerini sağlamaktır.