BİZİ TAKİP EDİN
Üyeler 28 EKİM 2021 / 12:19

KARİYER YAYINLARI

"Daha iyi bir toplum için KARİYERLİ YARINLARA" sloganı ile yayın hayatına merhaba diyen Kariyer Yayınları'nın Misyon ve Hedeflerini şöyle sıralayabiliriz:
- İnsanın kişiliğinin ilk oluşmaya başladığı çocukluk yıllarından itibaren, topluma nitelikli bireyler kazandırmak.
- Temelde bireyi, bireyin gelişimiyle de toplumsal bir değişimi hedef alan yayın faaliyetlerimizle 21. yüzyılın aranan insan profilini oluşturmak.
- Ülkemizi, eğitim faaliyetlerimizin yön vereceği kaliteli insanlarla, geleceğin dünyasında seçkin bir konuma getirmek.

Ve bu niyetlerimizle paralel olarak; 2000 yılından beri Yönetim, Kişisel Gelişim , Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Tarih, Araştırma - İnceleme ve Edebiyat alanında grafiği hızla yükselen bir yayın çizgisini sürdürmekteyiz.
Her zaman dediğimiz gibi "eğitim her şeyin başı". Tek tek bireylerin eğitimi, ailelerin eğitimi ve genel çerçevede toplumun eğitimi. Biz yayınevi olarak her bir insanı daha ilk doğduğu günden itibaren bulunduğu toplumu değiştirmeye ve geliştirmeye yönelik bir potansiyel olarak görüyoruz. Yayın çizgimiz içindeki dizilerimiz ve eserlerimiz de bu potansiyeli gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor. Bu sebeple de yayın faaliyetlerimizin merkezine insanı; insanın aile, okul, iş ve sosyal yaşamda eğitimini ve gelişimini yerleştirdik.
Kariyer Yayınları, 21. yüzyılın değerlerini ve gereçlerini fark ederek kendini yetiştirmiş insan unsurunun önemini görebilen, bu günden geleceğe ışık tutabilen, en yeni bilgileri günümüz insanına ulaştırmayı hedefleyen, yayın dünyasında içerik ve görsel tasarım olarak çağın bir adım önüne geçmeyi hedefleyen bir yayın politikası içinde yoluna devam ediyor.