BİZİ TAKİP EDİN
Üyeler 01 EKİM 2020 / 15:49

EPONA KİTAP

Epona Yayıncılık
“Geniş Kitaplık”
Epona 20 yıla yayılan birikimle, yayıncılık geleneği ve farklı kategorilere ait kitapları, renkli tasarım anlayışı, yazar ve çevirmenleriyle yola çıktı. Yayınevi, ilk meyvelerini birkaç ay önce okurlarıyla buluşturdu ve altı ay içinde 20 kitaba ulaştı. Sosyolojiden tarihe, bilimden sağlığa, biyografiden aforizmaya, gündemden doğaya, eleştiriden hobiye, psikolojiden günceye değin geniş bir katalog yanında ayrıca dünya edebiyatı ve ülkemiz edebiyatının seçkin yapıtlarını da dahil etme iddiasında.

"İlerleyen zaman içerisinde renkli, farklı, nitelikli yapıtlarımızla size geniş bir kitaplık vaat ederek kültürümüzün belleğine katkıda bulunmayı amaçlıyarak ve içtenlikle siz okurlarımıza “merhaba” diyoruz"

Othello Kitap
“Başka Dünyalar”
Othello Kitap ile belirli seriler altında nitelikli çevirilerle farklı dillerin değerli kitaplarını Türkçemize kazandırmayı hedefliyoruz. “dublinesk” başlığımız altında dünya edebiyatının değerli yapıtlarıyla karşılaşırken “est&non” ile belleğimizin modern köşe taşlarını bulacaksınız. Dördüncü serimiz “atlas” bir başvuru serisi. Doğa, iş yaşamı ve hayatın diğer pratiklerine ait kitaplar ise “vitae” dizimizde okurlarını bekliyor.