BİZİ TAKİP EDİN
FAALIYETLER 14 ARALIK 2022 / 13:18

USTALARLA SOHBET

KÜLTÜR VE TURİZM ESKİ BAKANI SAYIN ATİLLA KOÇ İLE BİR ARAYA GELDİK






Önceki yıllarda (pandemi öncesi) yapmış olduğumuz Ustalarla Sohbet programımız kaldığı yerden devam ediyor. Kültür ve Turizm eski Bakanı Sayın Atilla Koç davetimize icabet etti ve kendisiyle çok özel bir sohbet gerçekleştirdik. 
  
 
Bakanlık yaptığı yıllarda özellikle yayıncılık sektörüne kazandırdığı vizyon, projelerimize olan katkısı ve inovasyona yönelik çabalarıyla hafızalarımzda derin izleri olan Kültür ve Turizm eski bakanı Atilla Koç hem devlet yönetimi ve siyasete dair ve hem de yazılı kültürümüze dair engin bilgilerini paylaştı bizlerle.  

  
Programın moderatörlüğünü yapan yazar Ayşe Böhürler'in Bakan bey ile olan yakınlığı sayesinde pek çok bilgiye de doğrudan ulaştık. Çok güzel bir tefrişatla hazırlanmış olan Taksim Camii Konferans Salonunda tecrübeleri çok kıymetli olan sayın bakanımızla yaptığımız sohbetle hem geçmişe ve hem de geleceğe yönelik pek çok konuyu görüşme fırsatımız oldu. Program sonunda 'diş kirası' mahiyetinde sayın Bakanımıza ve Moderatörümüze birer kalem takdim ettik.  Aile fotoğrafı ile gecemiz son buldu.