BİZİ TAKİP EDİN
Haberler 26 MAYIS 2018 / 18:11

BASIN YAYIN BİRLİĞİ'NİN İFTARINDA YAYIN DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Basın Yayın Birliği ve Ders ve Kültür Kitapları Meslek Birliği tarafından organize edilen iftarımız 25 Mayıs 2018'de Cemile Sultan Korusunda gerçekleştirildi. İftarımıza Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, İTO Yönetim Kurulu üyesi İsrafil Kuralay, Utesav Vakfı Başkanı Mehmet Akif Develioğlu, İTO Meclis Üyesi Erhan Erken,YAYFED Başkanı Münir Üstün, TBYM Başkanı Seda Çiftçi, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı,Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü İstanbul Telif Hakları ve Sinema Müdürü Nevim Sekizkardeş, İstanbul Kalkınma Ajansı'ndan Özlem Mailoğlu, Basın Yayın Birliği Yüksek İstişare Kurulu'ndan Kenan Yabanigül ve yayıncı dostlarımız katıldı. 
İftar programı Basın Yayın Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Doğru'nun dernek faaliyetlerine dair bilgi vermesi ile başladı. Basın Yayın Birliği'nin projesi olarak devam etmekte olan YATEDAM (Uluslararası Yayıncılık Telif ve Danışmanlık Merkezi) direktörü Beste Bal faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. 
Samimi bir havada geçen iftar sonrasında kürsüye gelen DEKMEB Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Altundal katılımcılara teşekkürlerini iletti. Ardından Basın Yayın Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kısakürek yaptığı konuşmada Ramazan ayının öneminden bahsetti. Derneğin yeni yerine taşınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kısakürek yeni dönemde dernek merkezinin yayıncılık için önemli faaliyetlere ev sahipliği yapacağını ve zaman kaybetmeden faaliyetlere başlayacaklarını sözlerine ekledi.