BİZİ TAKİP EDİN
Haberler 13 AĞUSTOS 2018 / 22:15

Ülkemizin ve Devletimizin Yanındayız

KAMUOYU AÇIKLAMASI

Kadim dünyanın en kadim coğrafyasında, insan sözünün ilk zapta geçtiği, yazıya dönüştüğü diyardan, medeniyetini Kitap’tan aldığı ilhamla inşa etmiş ülkeden sesleniyoruz.

Genelde bölgemize ve bugünlerde ülkemize musallat olmayı hedeflemiş her türlü belaya karşı, kağıdımız, kalemimizle, klavyelerimizle ve en önemlisi duru ve kararlı zihinlerimizle tereddütsüz duruşumuzu sürdüreceğiz. En yaygın insan faaliyeti olan ticaretin ana unsuru paranın icat edildiği toprakların insanını paranın kurgusal pazar değeriyle sindirmeye çalışmanın da tarih önünde zavallı ve beyhude bir çaba olduğunu düşünüyoruz.

Şu sıralar, birinci ağızdan da itiraf edildiği üzere kurgulanmış olduğu şüpheye mahal bırakmayan her türlü ekonomik oyuna karşı ülkemizin ve devletimizin hassaten ve daima yanındayız. Bu duruşumuzun aynı zamanda bölgemizin, medeniyetimizin ve kadim dünyanın değerlerini koruma gayreti olduğunu, rotatiflerimizi bir saniye dahi durdurmadan matbaa makinelerimizi, şu ana kadar olduğu üzere çalıştırmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Basın Yayın Birliği