BİZİ TAKİP EDİN
Haberler 24 MART 2022 / 15:28

İSTANBUL PUBLISHING FELLOWSHIP

İSTANBUL ULUSLARARASI YAYINCI PROFESYONEL BULUŞMALARI - 7

İstanbul’u yayıncılık dünyasında marka haline getirmeyi amaçlayan 7. İstanbul Publishing Fellowship Programı TBYM Başkanı Mehmet Burhan Genç'in açış konuşmasıyla 8 Mart 2022 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel'de başladı. İstanbul'u telif marketi haline getirecek Fellowship projesinde yüzlerce yayıncı profesyonel bir araya gelerek eserlerini tanıtma fırsatı buldular. 

Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Dünya Yayıncılar Birliği Başkanı Bodour El Qasimi,  İYC Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent, KYGM Genel Müdürü Ali Odabaş, İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek,  İTO Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kuralay, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis, İl Kültür ve Turizm Md. Coşkun Yılmaz, Mesleki Örgüt başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiyeden ve dünyadan yayıncılar ve çok sayıda davetli katıldı. 


8-9-10 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen program açılışında Dünya Yayıncılar Birliği Başkanı Bodour Al Qasimi'de bir konuşma yaptı. 72 ülkeden toplam 555 yayıncı profesyonelin katıldığı bu yıl ki Fellowship'e başvuru sayısı 105 farklı ülkeden 1104 yayıncı olarak rekor seviyede gerçekleşti.


7. İstanbul Publishing Fellowship'te odak ülke olarak bu sene Macaristan yer aldı.  Telif alışverişleri, ödül törenleri, yeni dostluklar ve elbette yeni kitaplarla tamamladığımız Publishing Fellowship'in sekizincisinde buluşmak üzere tüm dünyadan yayıncılarla bir kez daha sözleştik.

Açılış törenine dair tüm canlı görüntülere ulaşmak için tıklayınız: 
https://youtu.be/yKvkDJlaNb4