BİZİ TAKİP EDİN
Haberler 28 HAZİRAN 2016 / 13:26

İftar Programımızı Gerçekleştirdik

Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği ve Basın Yayın Birliği tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen iftar programı bu yıl İstanbul Sultanahmet Vakfı'nda gerçekleştirildi.

Yayıncılık ve gazetecilik sektöründen birçok davetlinin katıldığı iftar programına Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Nedret Apaydın, Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İTO Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Soylu, YAYFED Başkanı Hasan Hüseyin Doğru ve DEKMEB Başkanı Murat Köse de iştirak ettiler.

Geceye katılamayan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, Samsun Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’nın gönderdiği mesajların okunmasından sonra kürsüye çıkan Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün kısabir konuşma yaparak davetlilere teşekkür etti. Yayıncılık sektörünün gösterdiği büyümeden kısaca bahseden Münir Üstün, bunu hep beraber gerçekleştirdiklerini söyleyerek sözlerini bitirdi.

Münir Üstün'den sonra kürsüye çıkan Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği Başkanı Alparslan Durmuş, yayıncılık sektöründeki zorlukların birlikte aşılabileceğinden bahsederek oradaki davetlilerin desteklerini istedi. 'Korsanı Kitabından Çıkar' kampanyasından bahseden Alparslan Durmuş yayıncılardan bu konuda hassasiyet ve özen göstermelerini istedi.

Daha sonra kürsüye sırasıyla İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Soylu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili gelerek kısa birer konuşma yaptılar ve memnuniyet ve temennilerini ilettiler.

İftar programı, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği'nin bilgilendirme ve kampanya broşürlerininin dağıtılmasından sonra sona erdi.