BİZİ TAKİP EDİN
Haberler 27 KASIM 2018 / 18:16

17nci MÜSİAD EXPO Fuarı'ındaydık

Basın Yayın Birliği; kendi üyeleri ve eserlerinin tanıtıldığı bir stant ile 21-24 Kasım tarihlerinde Müsiad Fuarında yer aldı.

 

Bünyesinde bulundurduğu; Savunma Sanayii ve HighTech, Uluslararası Genç İş adamları (UGK) Kongresi ve Profesyonellerin oluşturduğu (İnternational Business Forum) İBF ile kapsamlı iş imkanları sunan MÜSİAD EXPO; yerli ve yabancı ziyaretçilerini İstanbul’da
17. kez buluşturdu.

Profesyonel katılımcı ve her yaştan ziyaretçinin dikkatini çeken şeylerden biri de hiç kuşkusuz fuar alanında sergilenen kitaplar oldu. Sanayi makineleri bir yanda, gıda, tekstil, iklimlendirme ve enerji çözümleri diğer yanda, İHA, SİHA, dev zırhlı taşıyıcılar ve tüm bunların orta yerinde kitaplar…

Basın Yayın Birliği, Sanayi 4.0 devrimi uygulamalarının tanıtıldığı yüksek teknoloji fuarının orta yerinde kitap, gazete ve dergileriyle önemli bir fark oluşturdu.

Enerji, Tekstil, Silah ve Sanayi üretilebilir ama adeta; “tüm bunlar kitapsız olmaz” der gibiydi Basın Yayın Birliği’nin standı.

Katılımcıların da yoğun ilgi gösterdiği standımızda, ziyaretçiler, onlarca yayınevini tanıma imkânı da buldular.

Cezayir, Avusturya, Fransa, Almanya, Hollanda, Suriye ve Sudan gibi başka ülkelerden gelen ziyaretçilere TBYM ile birlikte 4 yıldır başarı ile gerçekleştirdiğimiz ‘Arapça Kitaplar Fuarı’ ve ‘Fellowship’ten bahsetmeyi de ihmal etmedik. İstanbul Havalimanının dünyanın merkezinde bir aktarma istasyonu olmasına gönderme yapar tarzda İstanbul’u ‘Dünya Telif Merkezi’ haline getirecek Fellowship projemiz, yabancı ziyaretçilerden de yoğun ilgi gördü.

Yerli ve yabancı ziyaretçilerin standımıza ilgisi yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Müsiad Başkanı Abdurrahman Kaan, Kızılay Gn. Md. İbrahim Altan, Hattat Bilal Akkaya da standımıza ilgi gösterenlerdendi.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti sonrasında, Müsiad Expo, ardında pek çok güzel hatıra, siparişler ve yeni iş fırsatları ile seneye, 18. defa buluşmak üzere nihayete erdi.