BİZİ TAKİP EDİN
FAALIYETLER 09 TEMMUZ 2021 / 13:01

BASIN YAYIN BİRLİĞİ 14. OLAĞAN GENEL KURULU

8 TEMMUZ 2021

14. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK
Basın Yayın Birliği Derneği 14. Olağan Genel Kurulu 8 Temmuz 20021 tarihinde Bağlarbaşı Kongre Merkezinde Toplandı. Başkan Emrah Kısakürek tarafından yapılan açış konuşması ve gündemin okunmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşına geçildi.
Uzun yıllar Basın Yayın Birliği'nde hizmetleri bulunan yayıncılık sektörümüzün Burhan Amcası; Burhan Yazıcıoğlu'na kurulduğu günden bugüne derneğimize yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi. Veciz konuşmasıyla Burhan amcaya plaketini takdim eden Emrah başkan şahsı ve dernek adına şükranlarını sundu. 
Burhan Yazıcıoğlu da yaptığı konuşmada "Küçük bir dal olarak göreve başladığımız Basın Yayın Birliği Derneğinin şimdi güzel bir çınar olduğuna hep birlikte şahitler oluyoruz. Benim en büyük ödülüm sizlerin sağladığı bu gelişme ve ülkemize yaptığınız katkıdır". deyince salonda duygusal anlar yaşandı. 
  
Kenan Yabanigül’ün başkanlığında teşkil eden Divan Heyetinde ayrıca Mehmet Burhan Genç ve İbrahim Halil Temel yer aldılar. Gelen mesajlar okundu ve misafirler birer selamlama konuşması yaptılar.
Yönetim kurulu tarafından kitapçık olarak hazırlanan Faaliyet Raporu genel kurula takdim edildi.  Ayrıca; Hesap Cetveli, Denetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları, ile 2021-2024 Muhammen Bütçe ayrı ayrı Genel Kurula sunuldu. Faaliyet, Denetim ve Hesap raporları oy birliğiyle kabul edilerek yönetim kurulu ibra edildi.


Yönetim Kurulunca hazırlanan Disiplin Kurulu Yönetmeliği ve Basın Yayın Birliği Derneği Yüksek İstişare Kurulu’nun,  “İstişare Heyeti” adıyla tüzüğe eklenmeleri oy birliğiyle kabul edildi.
Divan başkanı tarafından Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları ve İstişare Heyeti için gelen aday listesi okundu.
    
Kapalı zarf yöntemiyle yapılan oylama sonucu ilan edildi ve Genel Kurul hitama erdi

BASIN YAYIN BİRLİĞİ 14. DÖNEM  YÖNETİM KURULU
Mustafa Karagüllüoğlu     YEDİTEPE YAYINEVİ
Emrah Kısakürek             BÜYÜK DOĞU YAYINLARI
Halil Çelik                         ADEN YAYINEVİ
Süleyman Bayrak             KARİYER YAYINLARI
Neslihan Kurt Özçetin      ÇAĞRI YAYINLARI
Eren Kahraman                İZ YAYINCILIK
Ramazan Oktay               BEYAZ BALİNA
Mustafa Yabanigül            AZİM DAĞITIM
Şamil Kömürcü                 ŞAMİL YAYINEVİ