BİZİ TAKİP EDİN
FAALIYETLER 22 AĞUSTOS 2022 / 12:25

TÜRKİYENİN İLK YAYINCILIK YAZ OKULU

AÇILIŞ PROGRAMI

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde düzenlenen; Basın Yayın Birliği, Yayımcı Meslek Birlikleri Federasyonu (YAYFED) ve Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği’nin desteklediği “Türkiye'nin İlk Yayıncılık Yaz Okulu” açılış programı Konya’da gerçekleştirildi. Program 28 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.
  
Programın açılış konuşmaları; Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Konya Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Mustafa Uzbaş ve Sosyal İnovasyon Ajansı Direktörü Ali Güney tarafında yapıldı.


Yaz Okulu’nun birinci gününde eğitim verenler arasında; Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş, Basın Yayın Birliği Başkanı Mustafa Karagüllüoğlu, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği Başkanı Mehmet Burhan Genç, İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Melike Günyüz ve Epsilon Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aslı Tunç da yer aldılar.