BİZİ TAKİP EDİN
Dijital Arsiv 28 EYLÜL 2021 / 19:41

6. ULUSLARARASI İSTANBUL ARAPÇA KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİ

9 - 17 Ekim 2021

"BİLGİYLE KANATLAN"

Uluslararası İstanbul Arapça Kitap ve Kültür Günleri "Bilgiyle Kanatlan" sloganıyla İstanbul Fuar Merkezinde (Yeşilköy) ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Basın Yayın Birliği, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği ve Uluslararası Arapça Kitap Yayıncıları Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen ve Arap Ülkeleri dışında gerçekleşen dünyanın en büyük Uluslararası Arapça Kitap Fuarı unvanına sahip olan Uluslararası İstanbul Arapça Kitap ve Kültür Günleri bu yıl altıncı kez düzenleniyor. 


9-17 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası İstanbul Arapça Kitap ve Kültür Günlerine bu yıl 100.000 ziyaretçi gelmesi bekleniyor.  Organizasyon süresince, ticari bağlantılar yanında; yazar ve akademisyenlerin katılımıyla, seminer, konferans, imza programları ayrıca çocuk oyun aktiviteleri gibi yüzlerce farklı etkinlik te yer alacak.
 


“Arap dünyasının entelektüelleri tartışmak, buluşmak, fikirlerini geliştirip yaymak için, sanatçıları sanatlarını icra etmek ve sergilemek için en elverişli ortamı İstanbul’da buluyor.” Yasin Aktay


6. İSTANBUL ULUSLARARASI ARAPÇA KİTAP VE KÜLTÜR GÜNLERİ
9-17 EKİM 2021 - İSTANBUL FUAR MERKEZİ , YEŞİLKÖY
ETİKETLER : ARAPÇA KİTAP FUARI